Atg-Live i mobilen överlägset…


Igår satt jag för första gången å kollade Atg-Live i mobilen jag vart glatt överaskad på bildkvaliten. Mycket mycket nöjd å insåg snart att jag använde mobilen före föräldrarnas dator. Då jag bor där nere en kort sejour,då deras dator buffrar när man slår upp det stora fönstret på datorn så valde jag helt enkelt att se loppen via mobilen å jag ger Atg-Live i iphone 5limposar av 5 möjliga. Sedan att spelet inte gick bra bevisar att man form är totalt borta hoppas det vänder på åby ikväll.

Imorgo0n är det ju tänkt att drinken ska spelas in som vanligt på fredagar, men tyvärr så är jag inte frisk än å en hel del prover ska tas imorgon så vi kanske än gång för alla kan få bevis på vad som ligger bakom min konstanta trötthet å det verse andra problem. Så tyvärr ingen drink imorgon. Men jag hoppas å tror att drinken är tillbaka inom kort.

Annars då måste jag säga att twitter är mycket bra. Har ni inte det så tycker jag att ni ska skaffa det det är nästan roligare än facebook å det är roligt att se folks kommentarer där. Snart börjar med året lida mot sitt slut å jag hoppas fortsatt kunna hitta en fru i den elfte timmen.Sista chansen kanske blir om 2 veckor vem vet det får vi se om man är frisk. Men jag hoppas att den rätta träder fram.

Kom på en sak till vi på vinnarskallar.se ska trycka nya tröjer här efter nyår så kom gärna med bra förslag på vilken färg vi ska använda oss av. Gärna en färg som stiker ut lite från mängden.

Signerat/Limpo. Siktar mot ett toppår 2011….

5 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Fan. Jag måste vara gammalmodig som ser ATG-live på en
  42-tumsbild. Sen tröjorna. Svarta med gula inslag och text
  vore väl elegant.

 2. 2
  Limpo

  Grymt nielsen Atg-Live i mobilen är bra när man ej har att tillgå en fungerande dator.Tröjorna kommer aldrig bli gula å svarta påminner för mycket om aik.

 3. 3
  AIK-dansken

  Dom skulle vara svarta med gult. Inte gula med svart.
  Stor skillnad. Med så snygga tröjor skulle ni bli dom mest välklädda i Katrinebyn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.