ATG, hör upp!


Dags att vakna nu atg ur er lilla drömvärld där spelarkårens
pengar sugs ut. Vareviga minut varenda dag så går det att spela på hästar.
Är det inte Finland eller v5 från åmål så är det v4 bollnäs v65 Bergsåker eller någon annan bana, ja ni förstår vad jag menar. I år skall det tydligen även köras på julafton, någon som är sugen på lir ?

Alla kulor skall sugas ur, det som nog stör mig allra mest vad gäller den enorma spelhysterin är när det tex är ett stort lopp där vinnaren precis gått imål så går man till saxbanan som är tex Skellefteå som har den mest ointressanta V5 omgången i hela livet samtidigt, varför?
Jo någon spelar säkert, det retar mig iallafall något jävulskt och så även er ?

Vi spelare då vad får vi tillbaka? Har här nedan listat de bästa sakerna vi får av ATG tillbaka.

1. En usel seg hemsida som är byggd i flash som  vilket geni somhelst förstår att de går segt. Gör om gör rätt !
2. En ännu sämre app som går långsamt och knappast går skicka in ett snabbt lir om man ser en bra provstart/omstart. Gör om gör rätt !
3. Ett Atg-live som samma personer bubblar tusen saker samtidigt som även det kostar pengar, varför då ? som tur var finns en muteknapp. Gör om gör rätt !
4. Usla pek skärmar i Livebutikerna som alltfär ofta buggar eller ligger nere och går långsamt och uppdateras fruktansvärt långtsamt där spelodds ligger efter. Gör om gör rätt!
5. Här är min personliga favorit, inför en V75 omgång så får man se 1-5 värmingar för att man måste mosa hela sändningen full av skitlopp på v4 innan sen rabblar man igenom v75 sista 6min. Gör om gör rätt !
6. Dessa experter , ärligt talat nu , nog kan man ta på sig helstängt huvudlag å bomull för att inte höra men något matnyttigt , snälla ? ( malmrot inkluderas ej) Gör om gör rätt !
7. AtgPlay ??? Varför har man de ens igång om man uppdaterar det såpass dåligt som man nu gör ? Ibland tar de timtal mellan lopp på tex v75 ? Gör om gör rätt !
8. Målfoto ? Nej just ja de visar vi inte , de hör knappast till vanligtheten iallafall. Hur svårt kan de vara ? Lär av finland ? hah som efter v75 på vermo visade hur de ska gå till, eller är de för dyrt ? fråga spelarna dom har cash. Gör om gör rätt !
9. Dessa diskningar , FRAM MED PROFFSDOMARNA NU ! alla andra sporter finns de eller ? Gör om gör rätt !
10. Målfoto återigen , många vill kolla på målfoton i efterhand, var gör man det? FRAM MED RIKTIGA KAMEROR och en bildatabas som lopparkivet, svårt? Nej. Gör om gör rätt!
11. Man kan ”vinna proffesorn” ok.. julmaten upp..

Nu har jag nästan tjatat klart så ni får fylla i resten, finns väll en miljon saker till att klaga på då spelarna inte tas på allvar och snart lämnar dem hand som knappast bjuder tillbaka.

Personligen vill jag ha:

Trio i varje lopp istället för plats, vem mer än statisktikern lirar de ?
Typ stryktips fast under 5 dagar med trav 1×2

Thats it, inte så svårt att fixa va? Ni tjänar ju enorma summor på spelarna så visa er godwill nu och bjud tillbaka , nu måste jag sluta måste ju hinna lira dubbeln 😀

// PK

10 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Det där täcker väl det mesta PK. Håller med fullständigt. Målafton? Är det julafton eller?

 2. 4
  Per Nilsson

  Flera bra punkter .Den allvarligaste bristen är tveklöst att man inte visar målfoton.Det är snudd på ironiskt att man inte har en länk vid varje lopps resultatredovisning där man kan se målfotot för det aktuella loppet.Det är den mest fundamentala rättighet en spelare har.Målfoton avgör ofta vart alla miljontals kronor skall fördelas i streckspelen.Per automatik förpassar ATG sig själva till en mygel&båg-nivå när man nonchalerar denna självklara rättighet som vi som satsat pengar har. Helt otroligt detta….

 3. 6
  KH

  Bra skrivet Per!
  Min egen personliga favorit är ,

  När det återstår ett lopp och det är ca 2 min till start då hänvisar dom till att se resultatet av det sista loppet på text tv hhahahah , pinsamt

 4. 8
  raffe

  bra påpekat till ATG !! tycker personligen att det gått inflation i antal v75 dagar, tänker på dessa extra v75 omgångar. ATG borde vara mera rädd om sitt varumärke.

 5. 9
  CD

  Du glömde barfotainfon som motarbetas av de flesta och fungerar relativt uselt både på landsorten och på V75 och där man dessutom inte kan lita på det som står i startlistorna från tidigare starter.

 6. 10
  Axel

  Loggan? Varför ser den ut som en haj ovanpå två valar? Sajten är dessutom sjukt seg. Varför finns inte html-versionen kvar?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.