ATG har höjt sig en snäpp på nätet


Vips så har ATG förbättrat möjligheterna att se och spela på trav via nätet. WOW!
Tack, det var inte en för dag försent.

Peter Ågren är tydligen ansvarig för atg.se och nu får man ett ansikte på en man som borde vara pressad på arbetet. Lite andrum med nyheterna man presenterade i början av veckan. Kanske går det att länka på uppdateringsfilmen? Den ligger på atgplay.se

Jag har nu inte en tillräckligt bra uppkoppling för att utvärdera helt korrekt. Jag har flyttat och lämnat min 10/10 lina som inte fungerade förut. Ändå kan jag konstatera flera förbättringar! Ni såg min förra blogg och flera av bekymren har försvunnit.

– Inget discoblink vid ankomst till atg.se
– Jag tror mig se bättre bildkvalitet i lopparkivet/liven
– Justerbar storlek på ”liverutan” som nu dessutom är mobil.
– Lopparkivet fungerar bättre. Hackar lite här men beror på min uppkoppling. Det går att spola i loppen utan att kastas tillbaka till starten.

Tror jag sprang på en bugg. Jag skulle titta i lopparkivet men kom inte in utan det stod bara och snurrade. Prövade igen, samma fel. Klickade på ”tomrutan”och det var ju abonnemanget som gått ut… Tur dom bjöd på en vecka så jag fick chansen att se förbättringarna.

Med dessa justeringar har man kravlat sig upp på en funktionsduglig sajt.
Minsta möjliga som man kan kräva som betalande kund. Nu bör nästa steg tas snart nog för att inte hamna efter konkurrenterna ännu mer.

– Kunden väler vilken ”livebana” den vill titta på. Kanske inte är teknik som bromsar här utan Remy som tror att vi spelare spelar mer för att vi tvingas titta på saxbanornas lopp. Min spelbudget förändras inte negativt ut ATG:s synvinkel det kan jag lova. Min upplevelse kommer att  förbättras, det kan jag garantera!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.