ATG borde kunna bättre


Läser i travronden idag att det är mycket viktigt att banorna håller tidsschemat så att omsättningen blir så hög som möjligt för ATG… Det är rimligt men man måste tänka till lite också!

Jag inbillar mig att det finns stora stora resurser på ATG. Se till att göra eran del 100%ig  först.

Igår knasade ”liven” fullkomligt, när jag fösäkte logga in låstes mitt konto efter x antal korrekta försök. Försökte ringa supporten men det gick inte alls. Skickade instället ett mail som jag inte har fått svar på ännu… Vidare under måndagskvällen var det stora problem med resultatredovisningen av V65.

Söndag är den sämsta dagen att sitta framför liven. Det är galopp och tre banor igång samtidigt, det blir senarelagda intervjuer, repriserade lopp och man får inte se särskilt mycket provstarter. Helt katastrofalt att man inte kan styra upp det på ett vettigt vis.

Tycker det är dags att styra upp två för mig viktiga förbättringar innan man hackar på banorna:

ATG i mobilen har funnits länge men för oss i den” yngre teknikintresserade” travpubliken fungerar det inte. I så kallade ”android mobiler” finns inte möjligheten att spela på hästar. Det finns ett litet kryphål att surfa in på atg classic och spela den vägen. Fungerar sådär då alla spelformer inte finns att spela på, till exempel V7. Konkurrenterna har fungerande applikationer, varför inte ATG?

Liven med snack och klippningar hela tiden som den är nu gillar jag inte. Sänd alla tävlingar på liven som finns. Skicka ut en ”bagare” till varje ställe och låt dom ha show. Det förbättrar oddsen för oss som kan stå emot kanoninformationen i liven som gör dessa omtalade hästar ospelbara. Det ska självklart vara FLERA KANALER i liven där tittaren själv väljer att zappa till den bana han vill se på. Såklart är det möjligt att se på flera banor samtidigt alá pokerproffsen som har ett flertal pokerbord uppe samtidigt över hela skärmen.

Det blev lite rabalder på derbysöndagen där det var saxbana trots att Jägersro hade en fin tävlingsdag. Med flera kanaler där tittaren själv bestämmer är det inte något problem. Åskådaren kan själv välja att bara se på en bana och koncentrera sig fullt ut där.

Hur svårt kan det vara att göra sina kunder nöjda?!

En enkel sak att börja med kan väl vara att flytta systemunderhåll till den tid då så få som möjligt vill använda atg.se. En söndagkväll mitt i prime time känns helt fel. 00-06 passar i alla fall mig bättre!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.