Årets lättaste V4-omgång!?


Tiden går av bara farten och om några dagar är det dags för ett avbrott från den svenska vardagen. Innan dess ska vi avverka en maffig dag på Solvalla imorgon med en massa försök till Breedersfinalerna, men innan dess ska vi avverka årets lättaste V4-omgång.

Det är Örebrotravet som arrangerar och det är den bana jag besökt flest gånger i mitt liv. Den ”arenan” står inte högt i rang hos dom flesta, men jag har svårt att inte gilla den. Det ska bli intressant att se var utdelningen på fyra rätt landar efter dominans av favoriter.

V4-1: 6 Inhibited – kom med som ”Dark Horse” på min top 10-lista över landets 3-åringar för ett par månader sedan. Att han återkommer efter lång vila är enda orosmolnet, men det här vinner han på ren klass! Kanon var ordet!

V4-2: 2 Cayenne Käbb – var stundtals riktigt bra i våras/somras men känslan är att han utvecklats kraftigt på slutet. Från det här fina läget blir det ledning hela vägen, och över det korta upploppet torskar han inte ens om han är dödssjuk för dagen. King of Kings är en värdig motståndare, men ett tuffare löpningsförlopp än favoriten gör att han som bäst är tvåa idag.

V4-3: 5 Patron Mayson – ruggigt bra vid segern för tre starter sedan. Att Veijo Heiskanen åker till Örebrotravet med en häst är bara det ett klartecken.

V4-4: 1-5-9-10 – favoriten kanske vinner om den går felfritt, men känslan är att spelarkåren dunkar ner den obefogat varje gång.

4 rader 😀 Inbringar ingen större vinst, men alltid kul att få alla rätt…

Med detta sammanfattar jag att omgången är totalt ointressant spelmässigt, och därmed är hela detta blogginlägg ointressant! 😀 Lovar att komma med vettigare saker framöver…

11 Comments

Add yours
 1. 1
  Limpo

  Jag vettigare saker har du ju skrivit om. Detta börjar låta som en rad ur proferssons årsbok ska jag satsa favooriter eller satsa favoriter 😉

 2. 3
  AIK-dansken

  Var inte orolig Ivarsson. Så länge ni har Limpo som bloggare kan du inte bli den mest ointressanta.

 3. 5
  Ivarsson

  Inhibited’s insats var nog det sämsta jag sett från en 86%are nånsin. Det lär bli lång vila igen.

 4. 6
  Limpo

  Arg Limpo ryter till. Nielsen för i helvete gör ett bättre jobb själv då om du nu är så jävla intressant.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.