Året vi minns med glädje.


Årets resa. Halmstad överraskade positivt på mig.vilken resa vilka minnen.Sista timmen på Gessles hotell var outstanding å efterfesten likaså. Att vara avsluta helgen med vänner å göra det på det sättet som vi gjorde är få förunnat.

Årets Miss. Stochampionatshelgen då Noras Bean skulle rädda helgen men åker dit med en läpp mot en smygkörd ja va hette den nu?  Häst å en tårögt Limpo är nära att gå hem. Ryser när jag tänker tillbaka det vill ja ej uppleva igen.

Årets tvgenombrott. Henke Eriksson gjorde debut i värsta reffet å fick beröm av legendernas legend Arne Hegerfors. Vilket är stort å mycket bra gjort nästa år tar han sig vidare i värsta reffet va så säkra.

Årets fest. Rum 403 var platsen å den förfesten var rakt igenom klockren. Det glömmer inte jag i första taget. Kritteriehelgen var helgen å allt var perfekt. Vi hoppas på återseende även nästa år.

Årets miss. Ger jag till mig själv efter att ha slagit på en gunga. När vi var på väg till elitloppsfesten 2010 å det var en besviken limpo som var nära att ta första bästa tåg hem men tog sig i kragen å missade inte elitloppsfinalen.

Årets drink. White russian vilken drink. Varje resa finns den med å med den så är det toppform nästan jämt.

Årets sheriffer.Lönnshultarna hyllas bör dem överlägsna killar vet hur man ställer i ordning. Dom hade vinnaren under elitloppshelgen å det är bara lyfta på hatten.

Årets citat. Han är inte klok den mannen. Bubblan om Ivarsson om att kunna varenda stamtavla som finns helt osanolikt. Ivarsson vet allt det där om ja skulle fråga han kl 3 på natten så svarar han.

Årets fru. Tyvärr vart det ingen fru i år men jag letar vidare. Å har på känn att 2011 kommer det lossna rejält. Då får ni se upp damer.

Årets Succè.Fredagsdrinken ploppade upp som en idè men har nu tittare både i Norge å Danmark. Stort tycker vi å vi laddar för ett nytt år med den nu klassiska traditionen. Drinken kommer åter när nya året börjar.

Årets häst. Maharajah. När han är i toppform så finns det ingen som kan slå honom är outstanding . Nu siktar kretsen runt hästen mot Prix D Amerique där Maharajah ska bolla med de franska hästarna.

Signerat/Limpo

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.