Älskar att se David slå Goliat!


Det är enormt skoj att se dom stora kuskarna förlora täta slutstrider. Idag förlorade Björn Goop bakom ledaren Ella Best (33) i sista stegen mot Sofia Adolfsson som fick en sen lucka från rygg ledaren med Eggen Elda (432). Dom små kan slå eliten och det är underbart! Sofia född 1991 vann sitt andra travlopp i karriären… Snyggt jobbat och stort grattis!

 

”Ivarssons” treåring detta året Tryptophan Ås på bilden var ett klockrent val. Inte lätt att slå när han nyligen passerade 1 miljon på bankkontot.

OM jag spelat med hjärtat och tagit Hotnights Crashs lillebrorsa Deuxieme Picsous hade jag överglänst honom på ett snyggt sätt nu ser det mer ut som ett stort fiasko. Johan Lejons häst var sådär i några starter och jag backade rejält men helt felaktigt. Det känns som det lilla kvalitativa stallet i skåne går kraftigt i vågor formmässigt och då hästarna valdes var det en svacka.

Var gärna med och välj en häst. Måste startat som tvååring i år och ska inte vara en erkänd stjärna. Det ska vara blommning i stora slag nästa år! Vi räknar dock hela karriären…

Det blir extra fokus på dessa hästarna och våra unga travares utveckling är alltid intressant att lägga tid på.

3 Comments

Add yours
  1. 2
    Bob Göran

    Då vill jag lägga till Tommy Zackrisson och Bazir Dimanche forjäkla bra igår på Mantorp..ska bli kul att följa.

  2. 3
    Ivarsson

    Jag är beredd att hålla med dig Bob Göran. ”B D” var en besvikelse i debuten, men nu är det helt annat tryck i hästen. ”Zacke” ser ut att ha lite att åka med i årets upplaga av Uppfödningslöpningen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.