Åkes floppar?!


Ikväll fick vi se två uppsnackade Svanstedt hästar floppa ännu en gång!

Det här kan man göra mycket pengar på…

Lokets Snazzy Hot Rod låg på friskt i ledningen men fick stryk av Ålarökaren… Det lyser inte i Åkes ögon när han pratar om hästen så det ser ut som ett uselt köp.

Scarlet Knight brorsan Redneck Lavec visade i inledningen av karriären mycket fin fart hos Hultman. Stig H tog över och fick lite fason på hästen och några kronor in. Fartmässigt var dock mycket sämre än man trott. Nu är det Åke som tränar honom. Har startat några gånger och svikit i samtliga. Han går bort!

Solvalla nu imorgon onsdag…

Digital Render har gått den ovanliga vägen Melander—–>Hultman. Han var fin hos Tarzan och ikväll är det intressant årsdebut i V64-1. I samma lopp startar Ridgeback Pellini som är ”Ivarssons” häst… (Greve Bravur är min)

I V64-2 startar No Wonder som för Danne Hultman har betett sig minsta sagt knepigt trots 2 raka segrar. Nu sitter Örjan upp och effekten på uppträdandet är intressant. Jag håller tummarna för fina Huckleburry Finn som delägs av några kompisar. Ser dock tufft ut men inte fel att få lite fart i benen. Matcha mot ”påskbomben” dagen?

Finders Keepers, Scarlets Aino och Ryan Trot… Jag hoppas på en grym öppning i loppet för högsta klassen!

My Life Pointer har lämnat Torbjörn Jansson och gått till Åke Svanstedt. Det var stort skrik på den i debuten då det blev galopp. Intressant att se den felfri i Diamantso-försöket.

Lycka till på liret!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.