Again, again and AGAIN!


Spika mot favoriter is the shit! Tar man idéen och favoriten är man torsk om favoriten vinner för att man borde spikat den. Vinner motbudet är man lite mindre torsk men man har slängt bort hälften av radantalet…

Bara att gratulera Ivarsson som lyfte fram Never Again som en spik till 23%! Det är överlägset att våga ta draget och våga spika emot favoriter. Sen lyfte han hästen några kliv till (derbyseger)… Dit är det en bra bit kvar och stilen sista biten var inget imponerande. Synd bara att jag inte har någon självklar moståndare att lyfta fram…

En nos från 6rätt idag på systemet men utdelningen var mycket mager. Det var en favoritparad och misstag sådana omgångar går an. Vi varnade för dålig utdelning och la därför in ett extra litet system om nosades ut idag.

Fyraåriga kallblodet Horgen Tore fick några smickrande ord efter dagens seger. Jag håller med och stilen till ledningen direkt och intrycket när han lättade lite på tömmarna över upploppet är imponerande! Ser svårslagen ut!

Dagen före avfärd till västkusten har varit vikt åt lopparkivet för att friska upp minnet på ett par hästars prestationer. Vi hoppas kunna bjuda på matnyttiga tips till Halmstad! Förhoppningsvis kommer det finnas ett par videoklipp att se under veckan med den hetaste infon om ”loppet” som går och även om stämningen på travet.

Fredagsdrinken ute på Tylösand är en annan höjdpunkt som vi hoppas blir verklighet.

”Vinnare V64-Sommarstudion” är som väntat ingen höjdare. Har bara sett premiäravsnittet och eventuell förbättring vet jag inget om. Målsättningen om man tar dit gäster bör väl vara att ha dom i travmiljö och prata mer ledigt om livet. Se ”Mauro och Pluras Kök” som en tuff målsättning! Ta gästerna till travet, filma non stop och klipp ihop till en fullspäckad halvtimme av kvalitet och inte framknystat skit!

Limpo hävdar att programledaren räddar upp det men det räcker inte till med ett yttre om produkten är för dålig.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.