Author Archives: Limpo

Nytt projekt på gång….

Tjenare!

Jag vet att jag sa att jag skulle sluta blogga här på vinnarskallar.se så detta får väll bli en farvälblogg. Men ni kan vara lugna vi ses i drinken framöver. Där kommer vi att husera som vanligt, vi har ju haft ett litet uppehåll nu men ska snart vara tillbaka igen. Som jag skrev så har jag ett nytt projekt på gång. Jag hjälper just nu en amatörtränare med dennes hemsida. Skriver om hans starthästar och lite sådär, vilket känns extremt kul och redan fått lite beröm, sånt uppskattas alltid. Besök vår sida om ni vill! www.stallgazolina.se  ! Stallet har en häst ut på Mantorp idag, en comebackande Cooren I.M. Har vart borta ett tag så det känns väll som Petri får ta det lugnt och ge henne ett vilsamt lopp. Kul att jag har fått chansen att göra detta och det sprudlar av lite idèer kring mitt projekt så känns fantastiskt helt enkelt. Spännande om inte annat :).

 

Var på Solvalla i onsdags. Inte mycket folk på plats, vilket var ganska väntat. OS-tider gör väll så folk sitter hemma i värmen istället för att vara på Valla? Solvalla har rättigheter till både OS och Champions L så nu finns verkligen chansen för er soffpotatisar att dra er ut till Solvalla och avnjuta en kall pilsner och se trav och OS eller Champions L. Ett riktigt bra initiativ av Solvalla enligt mig.

Detta får räcka för mig och vi ses framöver i drinken, detta var allt från mig. Har vart många roliga år med bloggen och jag har lärt mig att ta både motgång och framgång. Tack för allt. Vi ses på travbanorna framöver. ///Limpo

Limpos liv | 3 Kommentarer

2013 är mitt bästa år någonsin

Tja.

Länge sedan jag bloggade något. Visst jag har haft hand om den återkommande julkalendern, men nu är det dags att skriva ner några rader.
Började detta år med att dra till Paris med vinnarskallarna. Vilken resa, magiskt bara förnamnet.

Den hade liksom allt man kan begära, ja bortsett från damer då, men det skulle man ju hitta lite senare under detta år.

Vart att se både Pda och PSG-Lille att se allt detta på plats var helt fantastiskt bra.

Denna gång var Ready Cash endast två:a och många började då drömma om att han skulle ha kommit till Elitloppet, men ack och tack sa fransmännen inget elitloppet för våran del, utan det skulle avlas.

Det var också extremt kul att lära känna Tomas och hans manskap under denna resa. När jag tänker tillbaka på det så vill man ju bara dra iväg igen. Det får bli i framtiden.
Elitloppet kom som ett brev på posten och det var en grym dag och helg på många sätt där jag för första gången träffade tjejen i mitt liv, hon som gör dagarna värd att leva. Att hon håller på med trav och älskar den lika mycket som mig gör ju inte saken sämre direkt.

Nahar vann som bekant Elitloppet en regnig dag, men vad gjorde väl det, man ska inte från ta hans prestation den var ruskig.

”Våran” Financial Dust hade också börjat härja på ovalen. Fin häst det här som dem flesta vet så står han nu  hos Bergh och jag hoppas nu att han får ett skadefritt 2014 och kommer då leverera. Han har gjort det okey i år, men till nästa år då jävlar
Derbyt och Kriteriet han vi med också, comeback under derbyt och det var kul att vara tillbaka i Malmö och se det på plats, hoppas vi är där nästa år med.

Kriteriet var som väntat en succè, trots att vinsten uteblev.
Men den resan som växt i mina ögon är utan tvekan Stochampionatet, det är något magiskt över den helgen. Den är just nu gemsides med kriteriehelgen, helt klart ska man om man håller på med trav besöka dessa två evenemang på plats.

Det var en liten blogg  detta men naggande god, Nu ska jag fara till Eskilstuna, inte på trav men för lite shopping. Vi ses och hörs vid drinken imorgon, lev gott.

Limpos liv | 3 Kommentarer

Julkalendern lucka 24…

Då har turen och dagen kommit, Julafton är här…. Dags för lucka 24…..

 

Lucka 24. Stockholmsblodbad, jag hade faktiskt svårt att välja mellan denna och första drinken vi gjorde Päronspliten ;).

Passar här med på att önska alla läsare där ute en god jul. Lev väl och njut av julen….

Limpos liv | Kommentera

Julkalendern lucka 21-22 och 23.

Tjenare! Jag har haft fullt upp i helgen med att spela in drinken, och vart på bandy med några polare så ni kan säkert förstå att man är lite sliten efter denna helg, men ack så trevliga. V i har nu kommit så långt som till lucka 23 och det börjar närma sig den stora dagen. Här kommer nu dem tre senaste luckorna och imorgon hoppas jag ni håller utkik då den stora bomben släpps.

Lucka 21. En sommar som hade allt. Så vi styrde ihop lite mingelbilder. Höj volymen.

Lucka 22. Denna soliga fredag bjöd jag över grabbarna på liten sangria, vart en succè.

Lucka 23. Förra året under kriteriet så styrde vi upp en sprint i simning.

Njut nu så hörs vi och syns här imorgon.

Limpos liv | 1 Kommentar

Julkalendern lucka 19 och 20.

Turen har nu kommit till lucka 19 och 20.

Lucka 19. Lite skönsång av Henke plus en tequila.

 

Lucka 20. Jag lär er hur man ska hoppa upp i en sulky…

Limpos liv | Kommentera