9 missade samtal…


I söndags morse när ja vaknade hade ja 9 missade samtal! Det roliga är att det var den gode ”gricksson” som ville diskutera brudar mitt i natten. Helt klart surt att ja missade dem 9 gångerna han ringde ;). Men efter en telefonterror- sommar för nåra år sedan så numera är min mobil avstängd från 22 tills då ja stiger upp.  Men hade vart ett skapligt givande samtal om elitloppshelgen. Då det kommer finnas brudar från hela landet att inspektera. Hur var det nu bästa ryggarna under elitloppshelgen, vem ska man följa?.

Ja har vart borta på bloggen nu ett tag å känner att det är dags att printa ner lite,Så det inte bara är henke som arbetar.

Anledning till detta är att mitt grafikkort till datorn har gått sönder. Det är otrilgt synddå man måste ha en dator i dagens läge för att överleva. Så ni som undrar vad ja gör nu omdagarna, så blir det en hel del fifa 09 samt lite hockey-wm. Det går bra nu men vi ska inte underskatta danmark dom är bra. Men tror å hoppas att Päärjäärvi-Svensson avgör. Vilken lirare, ska bli kul att se han i Edmonton i höst.

Trav. Noras Bean var 2a borta i norge i söndags som han öppna. Kommer att tjäna mycket fina pengar nu framöver.

Nu väntar ja in dagens trav samt att nästa vecka smäller det på riktigt. Elitloppet 2010.

 Signerat/Limpo

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.