3 dagar kvar sen så….


Rullar bussen från ifrån Sundbyholmstravet. Ja är givetvis extremt laddad å ser fram emot detta. Det kommer bli en grym resa ner till Göteborg.  Igår kväll satt ja å pratade med en övertaggad Glenn ni vet killen som är på Elitloppet varje år med sin trumma. Å kan lova er att han har  en grym puls som slår alla rekord. Nu ser ja iaf fram emot en skön resa med ett glatt gäng å nyfunna vänner.

Jag kan redan nu passa på att bjuda på två vinnare som ja tror bara vinner. Rutger Raket i den 6e avdelningen kommer ja spika går från klarhet till klarhet, å har en rykande spurt att tillgå. För i detta lopp kommer det bli hårt tempo å det passar honom bra, jag kommer spika Rutger Raket. Den andre spiken ja kan bjuda er på kommer direkt i den första avdelningen nummer 3 Jodas Julia. Jag tror det är spets å slit å hämta ut som gäller där. Men det finns avslag här som jag inte var nöjd med senast i form av Bobtail.Min form pekar uppåt igen efter en liten down period så när ja sätter mig i bussen på fredag morgon kommer ja ha fullspäckat med tips det är bara komma å fråga ;).

På torsdag kommer den så efterlängtade startlistan. Kan säga att det kommer bli den näst bästa  vi på vinnarskallar sett på mycket länge. Men vi slår ur underläge då den beryktade AIK-Dansken finns med i listan å då går ingen säker för fem öre. Men ska bli kul å skriva om löpningsförloppen sedan när vi kommer hem ;).

Signerat/Limpo. Glödhet inför bussresan ner till götet.

3 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.