25min FEL!


Klockan är 13:54 denna lördag och Liveklockan står på 11min till start av Färjestads lopp 5. Det är lika med V75-1. Snacka om vilseledande information särskilt när det är första gången man kör det nya lördagsupplägget.

V75 ska ju starta 14.30 så klockan är alltså 25minuter FEL. Är det ingen som tänker till på Atg?!?

Klockan är nu 14:11 och liveklockan visar 9min till start… Inte OK.

Hans Ljungkvist som är ny ordförande i Svensk Travsport har hittills gett ett vettigt intryck. Gästkrönikan i travronden är svår att gå emot. Stimulera hästägande och vilja få ut mer publik till banorna. Där står det också att man ska försöka utveckla Sommartravet. Bra där!

Sara Andersson har stammen för att prata inför travpublik då farsan Börje är tipsexpert på Bergsåker. Nu hörde jag att hon skulle få synas med i Tv. Kul för hon är duktig och har potential att bli riktigt vass. Fler uppdrag i mellansverige låter ju bra. Fast det är i Norrland det mest akut skulle behövas ett uppfräschning. Synd att Hanna Olofsson kör så mycket lopp, annars så glänser hon i varje reportage hon medverkar i.

Ne nu är uppehållet inför V75 snart över. Vill ni pröva någon annorlunda krönika inför V75. Kanske denna länk kan locka, här är det inga effekthästar eller streckprocent som går igenom.

V75 krönika med härstammning i fokus

/Uppsnackad spetsstrid i V75-1 väntar…

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.