Startlistan för helgens bravader……


Hästägarfesdags och Aik-Dansken ville ha en startlista. Jag är så snäll så jag fixar fram en sådan direkt.   De ska bli kul och träffas igen. Nu kör vi så får vi se vem som tar hem segern denna gång?

1. Ola. Hade fin form senast,spurtade bra efter en resa i tredjepar utvändigt.Vart hamnar han från spår 1?  Stänger han festen denna gång ?

2. Siv. Delade segern med gigant-Dansken senast. Nu siktar hon på att mosa han från dödens och ta seger nummer två. Formen är de inget fel på och går barfota runt om igen.

3.AIK-Dansken. Storfavorit igen efter senaste starten,hade även fin form på Solvalla. Dansken säger själv att han är en pansarvagn och kommer trycka sönder detta skrala motstånd. Barfota runt om och körs för att ta över ledningen svårfångad därifrån?

4. Stackars-Jack. Gick godkänt över mål senast. Visar fin form och bör räknas denna gång. Med rätt resa och klaff på loppet kan de smälla till. Kan även göra en del grovjobb själv tänkbar outsider.

5.  Nicke Bh . Hade för få startpoäng senast då han var grymt bra under kriteriehelgen där han dominerade så smått. Har fått behandling efter senaste starten och de lär gå undan från start. Hoppas kunna krypa ner i rygg på Dansken och vinna via open strech.

6. Göran. Inte startat sen bowlingen så formen är lite down. Siktar på en matlapp. Gjorde de annars bra under bowlingen och hade en fin placering då. Har vart behandlat efter den starten och tränar på fint hemma. Att vinna direkt blir tufft,kanske plats om det skulle klaffa.

7. Henke. Har nyligen  skadad sig i ett knä.Formen är annars på topp för dagen,men spåret? Stort frågetecken på den. Som jag skrev inför förra festen han vinner inte ofta. Gör oftast bra lopp men har det tufft mot detta motstånd. Går med skor runt om denna start.

8. Ivarsson. 3:e handsfavoriten som gjorde ett heroiskt lopp senast de begav sig. Har gjort två starter sedan dessx och har imponerat. SStallet säger att man räknar med en bra prestation igen för att sedan ta ett upphåll och sikta mot PDA. Bör vinna detta lopp om han ska komma med i PDA. Satsar allt frammåt.

9. Limpo. Har åkt på en förkylning efter Solvalla-starten och äntligen är han på väg tillbaka. Tränar riktigt bra hemma på gården och från ett kanonläge bör han vara med på plats. Gillar om de blir tuff körning i främre träffen,skulle de bli det så kan han komma in i matchen. Barfota runt om.

10. Thord. Har inte synts till sedan förra festen. Så blir intressant att se hur han har tränat och hur han kommer att leverera på lördag. Tråkigt spår för denna hingst. Lär smuygas för att få med sig en fin slant av priskakan. Formen?

Strukna.

Patrik. Har valt att inte uttala sig i media om hur formen är. Efter att han tycker att han blivit orättvist behandlad av måldommaren senast.

Johan. Gick ett bra lopp senast lär saknas nu i detta lopp. Hade kunnat vart en rolig rysare för oss som letar skrällar.

Linda. Imponerade senast och visade att hon hör hemma i detta gäng. Nu ryktas de om viloperiod för att träna hemma på gården.

Lasse. Kommer till besöket hos FD men missar festen igen. Lasse får helt enkelt gå ett p21-lopp för att få in poäng för att starta nästa gång. Vi ser fram emot att se Lasse i startlistorna till våren skulle kunna ge favoriterna en rejäl match.

Det var lite om helgens startlista. Jag hoppas nu att jag kan vara kvar till stägning vilket skulle vara en storskräll. Just gglömde att oddsintikatorn var sönder så därav inga odds denna gång. Mina tips till en trio. Dansken-Siv-Jack är trion jag tänker spela. Helt okey ger nog ett okey odds.

Ha det gött Limpo

16 Comments

Add yours
 1. 3
  Nicke BH

  Inte en chans! Hedefalks tar in på hotell och vi har inte några problem med övernattning. Äter och dricker bättre borta än hemma. 🙂 Kan va viss varning för stallkörning!

  Räknar med att mitt odds kommer sjunka rejält efter värmning och provstart.

  Enda minus: Någon ska köra hem på Söndag.

 2. 4
  Limpo

  Vart bor ni Nicke ??? Ska bli sjukt kul på lördag. Då ska vi rycka skorna och traaaaaaaampa igång 🙂

 3. 9
  AIK-dansken

  Ojdå vad livat det var här då. Nyss hemkommen från Sundbyholm där kung Per var 100%-ig med tre segrar på tre starter till stallet.Ser ut som om det blir tuffare på lördag än senast. Jag räds egentligen ingen förutom Ivarsson då han brukar tåla lång distans. Trots hemmaplan för Siv och Ola tror jag dom viker ner sig i tid.

 4. 10
  Limpo

  Jag troir Nicke kan bli farlig nu när han får bo kvar i stan. Anledning han tål att göra en del grovjobb och lär vara en av dem sista som går hem på lördag. Dansken du är solklar etta i loppet men de vimlar av utmanar kommer bli håååååååååååårt i mål

 5. 11
  Stackars Jack

  Får nog slå ur underläge.
  Förmodligen är långa hakar ett måste på lördag. Ruggigt missgynnad.

  • 12
   AIK-dansken

   Haha. Vad bjuder Ola och Siv på för underlag egentligen. Jag kör barfota då jag är chanslös annars.

   • 13
    Stackars Jack

    Säg så här. De trivs på is.
    Dessutom risk för stallkörning.
    Kan bli svårt att hinna fram om man ska runda korvkiosken i sista sväng 🙂

 6. 16
  Henrik Lagerstedt

  Jag var inte vid mina sinnens fulla bruk i lördags kväll. I så fall hade jag publicerat ett målfoto på Ola och Nicke BH här. URSTARKA!

  I övrigt kan man ju notera många som borde belagts med startförbud. Limpo fick 30dagars anmälningsförbud men sedan ”försvann” domaren in i dimman.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.