1års dagen är här.


Idag firar vi på vinnarskallar.se ett år. Det är med stor glädje att sidan blivit populär bland er läsare. Hur vi ska fira på bästa möjliga vis med smörgåstårta å lite fanta. Resten tar vi å firar in på fredag när det är comeback för drinken. Som ja skrev igår så måste vi förnya oss lite på sidan ny lyout skulle passa bra nu så vi får en snyggare outfit  mot vad vi har nu. Visst är sidan bra som den är men den kan bli bättre. I år hoppas ja att vi på sidan fortsätter leverera bra tips å hoppas att spelidèrna sitter då å då. Men det är med glädje jag ser fram emot ännu ett år med detta sköna gäng som vi är. Nya stories kommer finnas på bloggen när vi gör våra resor som blir bara fler å fler. Redan nu ryktas det om finlandia ajo det kan bli riktigt intressant å trav utomlands är kul.

Nog om 1 års firndet. Häromdagen skrev jag om att Björn Goop blir tränare för stallets hästar efter pappa Ollle. Å jag skrev då att Björn blir tvungen att köra stallets egna hästar å kan då inte välja att köra timo nurmos eller kharis hästar om Björn har sina egna hästar med i fältet. Bra tyckde ja. Å nu har ja fått medhåll från kollega Lennart Persson som skriver så här i sin krönika. Citat.Detta uppskattas säkert av hästägarna i Goops stall. Det finns dom som har varit missnöjda med att Björn Goop kört åt en annan tränare i stället för att hästar som Goops haft i träning. Nu slipper Björn och Olle ifrån det missnöjet.

Det är också bra för spelarna. Spelsäkerheten ökar i och med att Björn Goop inte kör en konkurrent mot stallets egen häst.
Slut citat. Så ja är nog inte så dum som en del tror.

Kan återigen bjuda på en trolig spik tills på lördag. Denna gång hittar jag denne i v75-6. Där jag tror att Conrads Garland  bara vinner det luktar spets å sedan är loppet över. Åkes form är kraftigt på g å jag är optimist just nu om att det bär hela vägen hem. Å som ja skrev igår ta framspåren på jägersro skippa bakspåren.

Signerat/Limpo. Som firar med smörgåstårta å fanta dagen till ära. Storsäsongen är på g 😉

8 Comments

Add yours
 1. 3
  Limpo

  Tackar vi för vi komme fortsätta i samma anda å hoppas kunna bjuda på bra vinnare till friska odds.

 2. 4
  Pecka

  Ja det var tydligen fler än du som tänkte på att det kommer att ha viss betydelse för Björn då Limpo.
  Håll i grabbar och fortsätt med sidan, den är riktigt rolig att läsa då ni skriver ur ett verklighetsperspektiv utan att behöva vara styrda av andra intressenter.

  Mvh
  Pecka

 3. 5
  larozzen

  Grattis på 1års dagen grabbar.
  Ajo kan jag verkligen rekomendera en riktig höjdar resa, men conrads från ledningen?? knappast går ju inte ett skit därifrån
  MULEN

 4. 6
  MrKuik

  Eftersom jag inte hade nånting att göra så kollade jag upp vid hur många tillfällen någon annan än Björn körde Olles hästar i lopp. I december hände det ingen gång, alltså 0 st gånger att inte Björn körde Olles hästar i loppen. De enda undantag som finns var några st lärlingslopp och Olles egna styrningar då de hade två hästar i loppen. Det är inte precis så att det är regel att Björn väljer att köra andra tränares hästar i lopp, snarare ett ganska stort undantag. Så vad du eller Persson tycker tar jag med en klackspark. Ta fram fakta på i hur många promille av Björns styrningar som Björn väljer bort stallets egna hästar så ska jag ge mig.

 5. 7
  MrKuik

  Under december hände det ingen gång att Björn valde bort egna stallet till förmån för någon annan tränares hästar, detta på över hundra starter. Björn körde alltid stallets hästar, de enda undantag som finns är några få lärlingslopp och Olles egna styrningar då de har fler än 1 st häst till start. Jag skulle alltså säga att det är betydligt mer undantag än regel att Björn väljer bort egna stallets hästar. Ta fram fakta på hur många gånger det hände under exempelvis 2010, skulle vara väldigt intressant att se.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.